0 0
Domači čips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
5 x Krompir olupljen, narezan
3 žlice Sol
250 ml Olje za cvrtje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domači čips

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Hitro, okusno, enostavno.

  • 1 h
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Narežite krompir in rezine krompirja položite v veliko skledo s hladno vodo.

Rezine odcedite in sperite pod hladno vodo. Ponovno napolnite skledo z vodo, dodajte 3 žlice soli in rezine položite nazaj v skledo. Krompir naj se v slani vodi namaka vsaj 30 minut.

Ponovno odcedite in sperite, nato jih osušite.

Olje v fritezi segrejte na 185 stopinj C.

V manjših serijah ocvrite krompirjeve rezine do zlate barve in odcedite na papirnatih brisačah. Nadaljujte, dokler se ne ocvrejo vse rezine. Krompirjev čips po želji dodatno posolite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata s kvinojo
Naprej
Miso juha
Nazaj
Solata s kvinojo
Naprej
Miso juha

Dodajte Komentar