0 0
Domača predjed

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

200 g Koruzni zdrob
1 kos Panceta
2 žlički Olivno olje
Korenina hrena
100 g Maslo
1 žlica Sladkor
2 žlici Piškotne drobtine
100 ml Belo vino
Sok limone

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domača predjed

  • 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite slano vodo in v njej skuhajte polento. Ko je polenta kuhana, jo vlijte v pekač.

Ko se polenta ohladi in strdi, jo narežite na kocke. Na palčke nalagajte kocke polente in narezano panceto. Nabodalca popecite na olivnem olju.

Segrejte maslo, sladkor in drobtine. Dobro premešajte, nato pa dodajte nariban hren. Dodajte vino in vse skupaj dušite 5-10 minut. Po okusu dodajte limonin sok in po želji dodajte malo zelenjavne juhe.

Polento in hrenovo omako postrezite kot predjed.

(Foto: Instagram/vegan)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompir s skuto
Naprej
Višnjevi kolački
Nazaj
Krompir s skuto
Naprej
Višnjevi kolački

Dodajte Komentar