0 0
Domača piščančja pašteta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domača piščančja pašteta

  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte 1 žlico masla in popražite sesekljano čebulo in česen. Pražite, dokler čebula ne postekleni, nato pa dodajte narezana piščančja jeta in narezano slanino. Pražite, da se meso lepo popeče z vseh strani. Začinite po okusu in odstavite.

Ko se meso ohladi, ga dajte v blender. Dodajte posušen paradižnik in preostalo maslo ter zmiksajte, da dobite pašteto.

Pašteto postrezite s krekerji ali toasti. Hranite v hladilniku v neprodušni posodi.

(Foto: pixabay.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bešamel
Naprej
Jajca s tartufi
Nazaj
Bešamel
Naprej
Jajca s tartufi

Dodajte Komentar