0 0
Domač kečap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

400 g Paradižnik
65 ml Kis
2 žlici Rjavi sladkor
2 žlički Škrob
2 žlički Paradižnikova mezga
Lovorjev list
Sol in poper
ščepec Cimet

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domač kečap

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte kis, sladkor, sol, poper in cimet. Mešajte dokler ne zavre, nato pa dodajte narezan paradižnik in mezgo.

V skledo dodajte lovorjev list. Kuhajte na nizki temperaturi 60 minut, odstranite lovor in vse skupaj dobro pretlačite.

Dodajte škrob in malo vode ter ponovno zavrite. Ko se nekoliko ohladi, kečap precedite in postavite v hladilnik.

Domač kečap postrezite s pečenim krompirčkom. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkova marmelada
Naprej
Paradižnikova mezga
Nazaj
Korenčkova marmelada
Naprej
Paradižnikova mezga