0 0
“Devilled” zrezek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Maslo
1/2 čajne žličke Mleti črni poper
0,5 x Čebula
1/8 čajne žličke Mleta paprika
0.7 kg Steak
1 čajna žlička Gorčica
3 žlice Moka
1 žlica Kis
1 čajna žlička Sol
2 skodelici Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Devilled” zrezek

  • 30 min
  • Porcije 20
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi raztopite maslo, v njej narežite še čebulo in jo nežno podušite, da se zlato rjavo obarva. Čebulo nato odstranite z masla, steak pa narežite na koščke, velike tri krat 2 centimetra.

Te rahlo potopite v eno žlico moke in podušite na maslu, dokler dobro ne porjavijo. Meso odstranite ven iz ponve, dodajte še sol, poper, papriko, gorčico, kis in pa moko.

Vse skupaj lepo premešamo in počasi dodajamo še vodo. Zrezke damo, v ponev, tesno pokrijemo in kuhamo 1 uro ali dokler se ne zmehčajo. Postrežemo na toplem krožniku in prelijemo z omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Biskvitni keksi
Naprej
Jabolčna omaka
Nazaj
Biskvitni keksi
Naprej
Jabolčna omaka

Dodajte Komentar