0 0
Datlji za predjed

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
10× Datelj
1 tablica Čokolada
2 žlici Arašidovo maslo
Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Datlji za predjed

V datljih je veliko pomembnih hranilnih snovi, vključno z naravnimi sladkorji (fruktozo in glukozo), vlakninami, kalijem, magnezijem, vitaminom B6 in železom. Dateljni so naravno sladki in lahko služijo kot bolj zdrava alternativa rafiniranemu sladkorju v različnih receptih in prigrizkih.

  • 35 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V dateljne naredite zarezo, da dobite žepke. Nadevajte jih z arašidovim maslom in postavite na hladno za 30 minut.

Naribajte čokolado in z njo posujte polnjene datlje. Vsakega potresite s kančkom soli in postrezite kot predjed ali sladico. Dober tek!

(Foto: Instagram/kika_bytz)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nadevani dateljni
Naprej
Piščanec v omaki z datlji
Nazaj
Nadevani dateljni
Naprej
Piščanec v omaki z datlji