0 0
Cvetačni njoki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Cvetača zamrznjena
2/3 skodelice Moka
1 žlička Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cvetačni njoki

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 min
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite lonec z vodo. Dodajte cvetačo in jo kuhajte 5-8 minut, dokler se ne zmehča. Odcedite.

Cvetačo položite na brisačo in pustite, da se 5-10 minut hladi. Iz cvetače iztisnite odvečno vodo.
Cvetačo dajte v kuhinjski robot. Miksajte, dokler ne postane “kašasta”. Dodajte moko in sol. Rahlo miksajte, da nastane mehko, lepljivo testo.

Testo položite na pomokano delovno površino. Razrežite ga na 4 dele. Vsak del zvijte v vrvico. Vsako vrvico narežite na majhne koščke njokov.
Na srednji temperaturi segrejte ponev. Dodajte malo olja in njoke ter jih pecite, dokler ne porjavijo. Na koncu dodajte malo vode, da se njoki skuhajo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Detox cvetačna solata
Naprej
Zlata juha
Nazaj
Detox cvetačna solata
Naprej
Zlata juha

Dodajte Komentar