0 0
Cvetača s prepraženimi drobtinami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Maslo
100 g Krušne drobtine
Sol po okusu
1 x Cvetača velika glava cvetače

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cvetača s prepraženimi drobtinami

Kuhinja:

Ta jed je zelo preprosta, ampak kljub svoji preprostosti zna biti zelo okusna. Lahko vam služi kot priloga ali pa kot topla predjed, ki bo predvsem v zimskem času okrasila marsikatero mizo. Če te jedi do sedaj še niste poskusili narediti, je mogoče prišel čas, da jo poskusite. Odločitev seveda kot vedno prepuščamo vam.

  • 25 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pristavite vodo v večji lonec, da boste skuhali cvetačo. Očistite cvetačo in jo operite ter razdelite na manjše cvetove. Krop solite, nato pa vanj stresite koščke cvetače in kuhajte, dokler se ne bodo zmehčali.

Medtem ko se bo cvetača kuhala, v ponvi razpustite maslo. Dodajte drobtine in jih med mešanjem pražite do zlato rjave barve.

Cvetačo dobro odcedite in dajte v skledo. Po vrh jo prelijte s popraženimi drobtinami.

Postrezite.

(Foto: Getty Images)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vaniljev riž s sladko rabarbaro
Naprej
Cvetača s panceto in sirom iz pečice
Nazaj
Vaniljev riž s sladko rabarbaro
Naprej
Cvetača s panceto in sirom iz pečice

Dodajte Komentar