0 0
Colcannon juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 skodelici Por narezan por
2 skodelici Zelje narezano in sesekljano zeleno zelje
6 žlic Maslo
2 x Lovorjev list
2 skodelici Ohrovt narezan in sesekljan ohrovt
1.4 kg Krompir olupljen in na kocke narezan rdeči krompir
6 skodelic Piščančja juha
2 1/2 čajne žličke Sol
1/3 skodelice Smetana
1/4 čajne žličke Poper - beli
4 x Čebula zelena čebula, narezana na tanke rezine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Colcannon juha

LASTNOSTI:

    Colcannon juha je juha s krompirjem, zeljem, porom, ohrovtom, jušno osnovo in smetano.

    • 70 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    V velikem loncu z debelim dnom na srednje močnem ognju stopite najprej maslo. Dodajte narezan por, ohrovt in zelje, premešajte, da se lepo pokrije z maslom. Zmanjšajte ogenj na nizko, pokrijte in rahlo kuhajte, dokler zelenjava ne oveni, kuhajte približno 12 do 15 minut.

    V lonec dodajte na kocke narezan krompir, piščančjo osnovo, lovorjev list in pa sol. Povečajte ogenj, da bo zavrelo. Zmanjšajte toploto, nadaljujete s kuhanjem in kuhajte vse dokler se krompir ne zmehča in ne razpade, kuhajte približno 15 do 20 minut.

    Odstranite z ognja. Dodajte še beli poper, smetano in narezano zeleno čebulo. Poskusite ter po potrebi oziroma vašem okusu dodajte še sol in poper.

    (Foto: Getty Images)

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Solata iz tortelinov
    Naprej
    Korenčkov pire
    Nazaj
    Solata iz tortelinov
    Naprej
    Korenčkov pire

    Dodajte Komentar

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com