0 0
Čokoladna torta brez glutena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
340 g Čokolada
180 g Maslo
ščepec Sol
Jajce
330 g Sladkor
Stepena sladka smetana
Vaniljeva pasta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čokoladna torta brez glutena

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 110 minut
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

1. Pečico segrejte na 170 °C. Namastite tortni pekač.

2. Čokolado, maslo in sol dajte v veliko skledo, varno za mikrovalovno pečico. V mikrovalovni pečici jo talite 2 minuti. Premešajte in ponovno segrevajte v mikrovalovni pečici, dokler se popolnoma ne stopi, še približno 2 minuti.

3. Jajca in sladkor stepajte 10 minut, nato pa vmešajte stopljeno čokolado.

4. Testo vlijte v pripravljen pekač in ga pecite 1 uro in 25 minut.

5. Torto posujte s sladkorjem v prahu in postrezite z s vaniljevo stepeno smetano, ki jo pripravite tako, da stepate smetano in vaniljo. Sladkor presejte nad smetano in ponovno stepajte.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Grški humus
Naprej
Polnjene paprike iz pečice
Nazaj
Grški humus
Naprej
Polnjene paprike iz pečice

Dodajte Komentar