0 0
Cimetove proteinske ploščice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

250 g Ovsena moka
60 g Kokosova moka
50 g Proteinski prah okus vanilje
1 žlica Cimet
2 žlici Sladkor
110 ml Rižev sirup
1 žlička Vaniljev ekstrakt
100 g Mandljevo maslo
2 žlici Mandljevo mleko
Posip
1 žlica Cimet
2 žlici Sladkor

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cimetove proteinske ploščice

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

  • Posip

Navodila

Deli

Pekač obložite s peki papirjem in ga postavite na stran.

V veliki skledi zmešajte moko, proteine v prahu, sladkor in cimet.

V posodi, ki je primerna za mikrovalovno pečico, zmešajte mandljevo maslo in sirup iz rjavega riža ter segrevajte, dokler se ne stopita. Dodajte izvleček vanilje in mokro zmes vlijte v suho ter dobro premešajte.

Po žlicah dodajajte mleko, dokler ne dobite goste in čvrste mase.

Mešanico proteinskih ploščic vlijte v obložen pekač. Nanj namažite cimetovo polivko in ga postavite v hladilnik za vsaj 30 minut.

Ko se masa strdi, jo narežite na želeno velikost ploščic.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata s hrustljavo cvetačo
Naprej
Piškoti iz dveh sestavin
Nazaj
Solata s hrustljavo cvetačo
Naprej
Piškoti iz dveh sestavin

Dodajte Komentar