0 0
Chop suey

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Piščančje prsi
Korenje
Por
1/2 Cvetača
Paprika
Kalčki
2 žlički Koruzni škrob zmešajte s 75 ml vode
1 žlica Maslo
2 žlici Sojina omaka
Sol in poper
1/2 žličke Česen v prahu
1 žlička Paprika v prahu
1/2 žličke Čili

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chop suey

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:

Chop suey je jed, ki izvira iz kitajsko-ameriške kuhinje, vendar je njen natančen izvor nekoliko skrivnosten. Obstaja več različnih zgodb o nastanku jedi chop suey, vključno z zgodbami o improvizaciji kitajskega kuharja za nepričakovane goste ali o iznajdljivi uporabi ostankov hrane.

  • 30 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje.

Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in jo dodajte v lonec. Dodajte česen v prahu, papriko v prahu in čili. Vse skupaj dobro premešajte.

Zelenjavi dodajte sojino omako in prilijte 240 ml vode. Dušite 10 minut, nato pa dodajte mešanico koruznega škroba z vodo, da se jed lepo zgosti.

Jedi dodajte sojine kalčke in premešajte. Chop suey postrezite z riževimi rezanci ali pa z navadnim rižem. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jajčevci z orehi
Naprej
Falafel s kvinojo
Nazaj
Jajčevci z orehi
Naprej
Falafel s kvinojo