0 0
Chimichanga

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Maslo
1/2 Čebula
3 žlice Gobe
Paprika
1/2 skodelice Šunka
Jajce
po okusu Sol in poper
Tortilja
2 žlici Sir nariban
po želji Salsa

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chimichanga

Za zajtrk

Kuhinja:
  • 20 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi stopite maslo. Dodajte sesekljano čebulo, gobe in papriko ter jih dušite, dokler se ne zmehčajo. Dodajte narezano šunko, premešajte in dušite, dokler se ne segreje. V ponev dodajte razžvrkljana jajca ter jih začinite s soljo in poprom.

Kuhajte, dokler se jajca ne skuhajo. Odstranite z ognja in pustite, da se nekoliko ohladi.

Jajčno zmes prenesite na sredino tortilje. Na vrh položite nariban sir. Zložite stranice, nato pa jih tesno prepognite naprej, da se zaprejo. Postavite v fritezo ali ponev in ocvrite v vročem olju, segretem na 180 °C. Ocvrite na vseh straneh, dokler ni hrustljava. Takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Klobasa v glazuri
Naprej
Brstični ohrovt z gorčičnim prelivom
Nazaj
Klobasa v glazuri
Naprej
Brstični ohrovt z gorčičnim prelivom

Dodajte Komentar