0 0
Česnov kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 hlebčka Kruh
140 g Maslo
5 strokov Česen
Peteršilj
Parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Česnov kruh

  • 20 minut
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kruh po dolžini prerežite na pol. Stran s skorjo pražite 2 minuti, da postane zelo hrustljava. V skledi zmešajte maslo, česen in peteršilj.

Razrezane polovice kruha namažite. Potresite s parmezanom. Tik pred serviranjem jih položite na pekač, nato pa jih 5 min pecite pod vročim žarom, da se zapečejo in rahlo pozlatijo.

Počakajte 1 minuto, da se ohladi, preden ga narežite na debele rezine.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesina juha
Naprej
Bučni sirup
Nazaj
Pesina juha
Naprej
Bučni sirup

Dodajte Komentar