0 0
Česnov kruh s sirom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Francoska štruca
40 g Maslo
2 žlici Olivno olje
2 stroka Česen
Sol in poper
100 g Mocarela sir
2 žlici Parmezan
1 žlica Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Česnov kruh s sirom

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Kruh po dolžini prerežite na polovico.

Kruh z rezano stranjo navzgor položite na pekač. V skledi z vilicami zmešajte maslo, oljčno olje, sesekljan česen, sol in poper. Z žlico enakomerno razporedite mešanico po celotni površini obeh polovic kruha.

Obložen česnov kruh zavijte v folijo in postavite v pečico. Kruh pecite 10 minut.

Po 10 minutah kruh odvijte in ga enakomerno potresite s sirom. Vrnite v pečico in pecite nepokrito še 6 minut. Vrh enakomerno potresite s peteršiljem. Narežite na rezine in postrezite tople. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

 

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ohrovtova solata
Naprej
Jagodni štrudelj na hitro
Nazaj
Ohrovtova solata
Naprej
Jagodni štrudelj na hitro

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com