0 0
Čebulni obročki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
170 ml Destiliran sladni kis
70 g Zlati sladkor v prahu
2 x Čebula
Olje
100 g Gladka moka
1 žlička Kajenski poper
1/2 žličke Mleti koriander
Dimljena sladka paprika
Za paniranje
100 g Koruzna moka
100 g Moka
1/2 žličke Soda bikarbona
300 ml Lager

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čebulni obročki

  • 30 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

  • Za paniranje

Navodila

Deli

Kis, sladkor, 50 ml vode in 1 žličko soli dajte v ponev in zavrite ter odstavite z ognja. V ponev dodajte čebulo, pokrijte in pustite, da se ohladi.

V ponev vlijte olje in segrejte na 180 stopinj Celzija. Za mešanico začinjene moke v skledi zmešajte moko, kajenski poper, koriander in 1 žličko soli.

Za pripravo testa v skledi zmešajte moko in sodo bikarbono, nato pa počasi stepajte pivo. Odcedite vložene čebulne obročke in jih povaljajte v mešanici začinjene moke. Po enega potopite v testo, nato pa jih 2-3 minute cvrite v vročem olju, da postanejo zlati in hrustljavi. Odcedite na kuhinjskem papirju in jih začinite s papriko in z malo morske soli.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vanilijev-kavni frape
Naprej
Šunka predjed
Nazaj
Vanilijev-kavni frape
Naprej
Šunka predjed

Dodajte Komentar