0 0
Čebulni dip

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žlice Maslo
Čebula 2 veliki čeuli ali 3 srednjeb
3/4 žličke Sol
1/2 žličke Poper
1/2 žličke Čebula v prahu
1/4 žličke Kajenski poper
120 g Kremni sir
4 žlice Majoneza
100 ml Kisla smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čebulni dip

  • 30 minut + hlajenje
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednji temperaturi raztopite maslo. Dodajte sesekljano čebulo, sol, poper, čebulo v prahu in kajenski poper. Med mešanjem kuhajte 5 minut. Nato zmanjšajte temperaturo na srednje nizko in med občasnim mešanjem kuhajte 20 do 25 minut. Čebula mora biti sladka in zlata. Odstavite s štedilnika in pustite, da se ohladi.

V skledo dajte kremni sir, kislo smetano in majonezo ter jih zmešajte do gladkega.

Dodajte karamelizirano čebulo. Mešajte, dokler se ne poveže. Postavite v hladilnik za vsaj 2 uri, da se okusi razvijejo, še bolje pa čez noč!

Postrezite okrašeno s sesekljanim drobnjakom. Najbolje se poda z navadnim krompirjevim čipsom!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sadni punč
Naprej
Koktajl mimoza
Nazaj
Sadni punč
Naprej
Koktajl mimoza

Dodajte Komentar