0 0
Čajni biskvit

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
½ skodelice Maslo 1 skodelica = 240 ml
1 skodelica Sladkor
Jajce
1 ½ čajne žličke Vaniljev ekstrakt
1 ¾ skodelice Moka
2 čajni žlički Pecilni prašek
½ čajne žličke Sol
½ skodelice Mleko
¼ skodelice Sladkor v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čajni biskvit

  • 1 ura 30 minut
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 175 °C. Namastite in z moko posujte pekač.

V srednje veliki skledi stepite maslo in sladkor, dokler ne postaneta rahla in puhasta. Vmešajte jajca in mešajte, dokler se popolnoma ne vključijo; vmešajte vaniljo.

Zmešajte moko, pecilni prašek in sol; v testo vmešajte izmenično z mlekom. Če je testo preveč gosto, lahko dodate žlico ali dve mleka. Testo enakomerno razporedite v pripravljen pekač.

Pecite 30 do 35 minut v ogreti pečici. Ohladite v pekaču na rešetki, nato pa ga obrnite na krožnik za serviranje. Tik pred serviranjem posujte s sladkorjem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kroketi
Naprej
Borovničev cheesecake na hitro
Nazaj
Kroketi
Naprej
Borovničev cheesecake na hitro

Dodajte Komentar