0 0
Buda bovla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Kvinoja 1 skodelica = 240 ml
1 skodelica Čičerika
Avokado
1 skodelica Češnjev paradižnik
Kumara
1 skodelica Rdeče zelje
1 skodelica Sladki krompir kuhan
2 skodelici Kuhana mešana zelenjava
2 žlici Javorjev sirup
2 žlici Sojina omaka
1/2 Limona sok
1/4 skodelice Tahini pasta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Buda bovla

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 15 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V štiri sklede enakomerno razdelite kuhano kvinojo, čičerko, avokado, češnjev paradižnik, narezano kumaro, zelje, kocke praženega sladkega krompirja in mešano zelenjavo.

V manjši skledi stepite tahini, javorjev sirup, sojino omako in limonin sok. Če je omaka pregosta, dodajte malo vode, da dosežete želeno konsistenco.

S tahinijevo omako pokapajte bovle in jih takoj postrezite. Uživajte v hranljivi in okusni veganski skledi Buda!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Enchilade
Naprej
Lečin kari
Nazaj
Enchilade
Naprej
Lečin kari

Dodajte Komentar