0 0
Bučni pomfri

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Buča narezana na palčke
2 x Jajca
1 skodelica Drobtine
1/4 skodelice Parmezan nariban
1 žlica Italijanske začimbe
1/2 žličke Sol
2 žlici Univerzalna moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučni pomfri

LASTNOSTI:
    • 40 min
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Pečico segrejte na 210 ºC. Bučke narežite na palčke, ki si po obliki podobne pomfriju.
    V skledi stepite jajca. V ločeni skledi zmešajte drobtine, parmezan, italijanske začimbe in ¼ žličke soli.
    V veliko skledo dodajte narezane bučke. Po bučkah potresite univerzalno moko in preostalo ¼ žličke soli. Vse skupaj premešajte, da se bučke enakomerno obložijo z moko.
    Rezine bučk na hitro potopite v stepeno jajce, počakajte, da odvečni del odteče, nato jih obložite z mešanico drobtin in parmezana.
    Obložene bučke položite pekač in jih pecite 20 minut ali dokler niso zlato rjave barve in lepo hrustljave.
    Takoj postrezite z omako za pico ali z omaki po svoji izbiri.

     

    Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Jagodni kruhki z belo čokolado
    Naprej
    Vegeta sofrito
    Nazaj
    Jagodni kruhki z belo čokolado
    Naprej
    Vegeta sofrito

    Dodajte Komentar

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com