0 0
Bučni mafini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlički Olivno olje
Čebula
2 stroka Česen
1 zvrhana skodelica Buča naribana
500 g Hlebček kruha
6 rezin Pršut
Jajce
120 ml Zgoščena smetana
100 G Sir feta
Timijan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučni mafini

  • 1 ura
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Čebulo in česen kuhajte 5 minut oziroma dokler se ne zmehčata. Dodajte bučo in kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča. Odstavite, da se ohladi.

S hlebca odstranite in zavrzite skorjo ter ga grobo sesekljajte. Dno pekača za mafine obložite s papirjem za peko. Ob straneh vsake posode položite rezino pršuta. Jajca in smetano stepite skupaj. Dodajte kruh, feto, timijan in bučno mešanico. Začinite in razdelite med pripravljene modelčke.

Pecite 30 minut ali dokler se ne zapeče in pozlati.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Perzijska mineštra
Naprej
Polnjeni krompirjevi žepki
Nazaj
Perzijska mineštra
Naprej
Polnjeni krompirjevi žepki

Dodajte Komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here