0 0
Bučni kaneloni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

450 g Buča
200 g Skuta
2 žlici Peteršilj
Jajce
Sol in poper
20× Listi kaneloni
600 g Konzerviran paradižnik
5 žlic Nariban sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučni kaneloni

  • 45 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Kuhano bučo zmečkajte in jo dajte v skledo s skuto, peteršiljem, jajci ter dobro začinite s soljo in poprom.

Z bučno zmesjo previdno nadevajte lističe za kanelone in jih zvijte ter položite v namaščen pekač.

Po vrhu kanelonov prelijte paradižnike in jih potresite z naribanim sirom.

Pecite 35 minut. Dober tek!

(Foto: Instagram/il_mondo_di_adry)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bolonjska pica
Naprej
Kuskus z rdečo peso
Nazaj
Bolonjska pica
Naprej
Kuskus z rdečo peso

Dodajte Komentar