0 0
Bučni čili

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 žlici Olivno olje
Čebula
3 stroki Česen
340 g Kuhana leča
4 žličke Čili v prahu
1 žlička Česen v prahu
1 žlička Čebula v prahu
1/2 žličke Dimljena sladka paprika
1/2 žličke Koriander
1/2 žličke Sol in poper
600 g Beli fižol pločevinka
200 g Bučni pire
2 žlici Paradižnikova pasta
45o ml Zelenjavna juha
Lovorjev list
Drobnjak

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučni čili

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 45 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V lonec dajte olje in segrejte na srednjo temperaturo. Dodajte narezano čebulo in česen ter ju med pogostim mešanjem kuhajte 3 minute.

Dodajte kuhano lečo in vse začimbe. Med pogostim mešanjem kuhajte še nekaj minut.

Dodajte fižol, bučo, paradižnikovo pasto, juho in lovorov list. Zavrite, pokrijte, znižajte temperaturo in kuhajte 30 minut.

Odstranite lovorjev list. Poizkusite in po potrebi prilagodite začimbe. Posujte s sesekljanim drobnjakom in postrezite.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji takitosi
Naprej
Arašidova omaka
Nazaj
Piščančji takitosi
Naprej
Arašidova omaka

Dodajte Komentar