0 0
Bučni browniji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajčni beljak
1 skodelica Mandljeva moka 1 skodelica = 240 ml
1/2 skodelice Kakav v prahu
1 čajna žlička Soda bikarbona
1/4 čajne žličke Sol
100 ml Med
70 g Buča naribana
1 čajna žlička Vaniljev ekstrakt
120 g Temna čokolada

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučni browniji

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 ura
  • Porcije 12
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 160 °C. Pekač obložite s peki papirjem.

V srednje veliki skledi stepite beljake. V veliki skledi stepite mandljevo moko, kakav v prahu, sol in sodo bikarbono. Dodajte naribane bučke in beljake ter premešajte z lopatko. Dodajte med in vaniljo ter z lopatko mešajte, dokler se ne združita. Dodajte še čokoladne koščke.

Testo vlijte v pripravljen pekač. Pecite približno 30 minut. Počakajte približno 30 minut, da se ohladi. Razrežite na 12 kvadratov in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Potratna potica
Naprej
Medeno pecivo
Nazaj
Potratna potica
Naprej
Medeno pecivo

Dodajte Komentar