0 0
Bučna priloga

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Maslena buča
2 žlici Olivno olje
2 stroka Česen
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučna priloga

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

Z lupilcem za zelenjavo olupite masleno bučo. Podolžno jo prerežite na pol; izdolbite semena in jih zavrzite. Polovice narežite na 1-centimetrske rezine, nato pa rezine narežite na 1-centimetrske kocke.

V veliki skledi zmešajte kocke buče, oljčno olje in česen ter premešajte, da se dobro obložijo. Začinite s soljo in poprom. V enem sloju jih razporedite na pekač.

Pecite v ogreti pečici, dokler bučka rahlo ne porjavi in se zmehča, ko jo prebodemo z vilicami, 25 do 35 minut.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljav krompir s parmezanom
Naprej
Gratiniran krompir
Nazaj
Hrustljav krompir s parmezanom
Naprej
Gratiniran krompir

Dodajte Komentar