0 0
Bučna krema (puding)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 skodelici Buča, presejana
2 skodelici Drobtine
1 skodelica Kristalni sladkor
3 žlice Maslo
2 x ločeni jajce
1/4 čajne žličke Sol
1/4 čajne žličke Mleko
1 čajna žlička Arome pomaranča

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučna krema (puding)

  • 50 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Sestavine, razen jajčnih beljakov, združite v navedenem vrstnem redu in po vsakem dodatku dobro premešajte.

Vlijte v pekač ali skodelice za kremo. Pečemo v zmerno vroči pečici (okoli 160 stopinj Celzija), dokler se zmes ne zgosti in porumeni. Beljake stepemo z 2 žlicama sladkorja do trdega, razporedimo po kremi in še rahlo popečemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Češnjev puding
Nazaj
Češnjev puding
Jabolčni ali breskov štrudelj
Naprej
Jabolčni ali breskov štrudelj
Češnjev puding
Nazaj
Češnjev puding
Jabolčni ali breskov štrudelj
Naprej
Jabolčni ali breskov štrudelj

Dodajte Komentar