0 0
Bučkina rižota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Maslo
1 žlica Olivno olje
Čebula šalotka
1 1/2 skodelice Riž 1 skodelica = 240 ml
1/2 žličke Timijan
Sol in poper
50 ml Belo vino
850 ml Zelenjavna juha
2 skodelici Maslena buča
Parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bučkina rižota

  • 30 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte maslo in olje ter dodajte narezano šalotko. Kuhajte in mešajte 2 minuti ali dokler se ne zmehča.

Dodajte riž in kuhajte še 4 minute. Vmešajte sol, timijan in poper.

Dodajte vino in kuhajte ter mešajte približno 3 minute ali dokler ne izhlapi. Dodajte juho in narezano bučko. Dobro premešajte.

Rižoto pokrijte in kuhajte 10-15 minut. Na koncu vmešajte parmezan in postrezite. Dober tek!

(Foto: Instagram/is_izzy_eating)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lazanja v skodelici
Naprej
Tlačenka v testu
Nazaj
Lazanja v skodelici
Naprej
Tlačenka v testu

Dodajte Komentar