0 0
Brokolijeva rižota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g Riž
1/2 kozarca Pesto
1/3 Čebula
Brokoli majhen
50 g Panceta
Piščančje stegno
1,5 l Piščančja juha
20 g Maslo
20 g Parmezan
3 žlice Olivno olje
Morska sol
Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brokolijeva rižota

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančjo juho zavrite.

V veliki ponvi segrejte olje, dodajte čebulo in jo pecite do zlate barve. Dodajte panceto in piščanca ter kuhajte 2 minuti, da se piščanec zapeče.

Dodajte riž in premešajte, dodajte polno zajemalko vrele juhe in premešajte, nato dodajte brokoli in premešajte.

Ko riž vsrka juho, dodajte novo zajemalko, kuhajte 12 minut.

Ko je riž kuhan, dodajte maslo, parmezan in pesto ter dobro premešajte.

Pred serviranjem pustite počivati 5 minut.

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji ječmen z gobami
Naprej
Fetin dip
Nazaj
Piščančji ječmen z gobami
Naprej
Fetin dip

Dodajte Komentar