Sestavine
-
200 g Riž
-
1/2 kozarca Pesto
-
1/3 Čebula
-
1× Brokolimajhen
-
50 g Panceta
-
2× Piščančje stegno
-
1,5 l Piščančja juha
-
20 g Maslo
-
20 g Parmezan
-
3 žlice Olivno olje
-
Morska sol
-
Poper
Navodila
Piščančjo juho zavrite.
V veliki ponvi segrejte olje, dodajte čebulo in jo pecite do zlate barve. Dodajte panceto in piščanca ter kuhajte 2 minuti, da se piščanec zapeče.
Dodajte riž in premešajte, dodajte polno zajemalko vrele juhe in premešajte, nato dodajte brokoli in premešajte.
Ko riž vsrka juho, dodajte novo zajemalko, kuhajte 12 minut.
Ko je riž kuhan, dodajte maslo, parmezan in pesto ter dobro premešajte.
Pred serviranjem pustite počivati 5 minut.