0 0
Breskova kupa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Breskev
2 žlici Med
1/2 žličke Cimet
Vaniljev sladoled

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Breskova kupa

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na srednje visoki temperaturi segrejte ponev. V manjši skledi zmešajte med in cimet.

Breskev narežite na rezine in jih položite na ponev ter premažite z mešanico medu in cimeta.

Breskve pecite na 2 do 3 minute na vsaki strani ali dokler se ne pojavijo in se rahlo zmehčajo. Breskve odstranite z žara in jih pustite nekaj minut, da se ohladijo.

Vanilijev sladoled z zajemalko razporedite v skodelice za serviranje.

Sladoled obložite z breskvami z žara. Po vrhu breskev in sladoleda pokapajte preostalo mešanico medu in cimeta.

Takoj postrezite in uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Borovničevi piškoti
Naprej
Napitek po prekrokani noči
Nazaj
Borovničevi piškoti
Naprej
Napitek po prekrokani noči

Dodajte Komentar