0 0
Božična drevesca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Božična drevesca

  • 1 ura 30 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 120 °C. Dva pekača obložite s papirjem za peko.

Z električnim mešalnikom stepajte beljake, dokler ne nastanejo čvrsti vrhovi. Dodajte sladkor in ga stepajte 10 minut ali dokler se sladkor ne raztopi. Dodajte vaniljo in stepajte, dokler se ne povežejo. Masi dodajte zeleno jedilno barvilo.

Na pripravljene pladnje z vrečko za brizganje mase oblikujte božična drevesca. To naredite tako, da vbrizgate najprej tri kepice, nato dve in na vrhu eno (pomagajte si s fotografijo).

Pecite 1 uro ali dokler se ne strdi. Pustite v pečici z odprtimi vrati še 1 uro, da se ohladi.

Smrečice po hrbtni strani premažite s stopljeno belo čokolado in nanje pritrdite košček grisini palčke (to bo steblo smrečice). Božična drevesca so nared. Lahko jih okrasite po izbiri.

(Foto: instagram/anna._.cakes)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pijača dobrodošlice
Naprej
Malinova penina
Nazaj
Pijača dobrodošlice
Naprej
Malinova penina

Dodajte Komentar