0 0
Boranja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Svinjina lahko tudi goveje ali puranje ali piščančje meso
0.5 kg Fižol stročji
3 x Paradižnik
1 x Paprika - rumena
Sol
Olje
1 x Čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Boranja

Stročji fižol dobro uravnava vašo prebavo, hkrati pa še za nameček čisti vaš prebavni trakt. Stročji fižol ima tudi pozitivne učinke na kri, saj naj bi le to tudi čistil in razmaščeval.

  • 60 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na olju popražite čebulo, dodajte še na kockice narezano svinjino, na kratko popecite in dodajte sesekljano papriko in paradižnik.

Malo podušite, dodajte na 2 cm kose narezan stročji fižol, zalijte, posolite in kuhajte do mehkega.

Lahko uporabite še dodatno zelenjavo kot so korenje ali pa gobe, po vaši želji.

Na koncu dodajte še iz moke in vode narejen podmet.

Tako pripravljeno jed na krožnikih postrezite skupaj z vašo izbrano prilogo kot je lahko kuhan krompir.

 

Še dodatna opomba: Stročji presen fižol vsebuje fazin, strupeno beljakovino, ki povzroča lepljenje rdečih krvničk. Fazin razpade že po nekaj minutah kuhanja. Zato nikoli ne uporabljajte presen stročji fižol, ki ni skuhan!

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Espresso martini
Naprej
Kebab
Nazaj
Espresso martini
Naprej
Kebab

Dodajte Komentar