0 0
Bograč

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
700 g Čebula
2 žlici Olje
200 g Divjačina
250 g Svinjina
200 g Govedina
2 stroka Česen
2 žlički Paprika v prahu
Lovorjev list
1/2 žličke Čili v prahu
Sol in poper
100 ml Rdeče vino
110 ml Paradižnikova mezga
500 g Krompir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bograč

  • 2 uri 30 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju ter dušite 20 minut, da rahlo postekleni.

V lonec dodajte narezano goveje meso in ga dušite 20 minut, nato pa dodajte divjačino. Čez 20 minut dodajte še svinjsko meso in pražite.

V lonec dodajte čili in papriko v prahu, lovor, sol in poper ter ostale začimbe po želji. Prilijte vino in paradižnikovo mezgo ter premešajte. Kuhajte 60 minut in občasno premešajte. Vmes prilivajte po malo vode, da bo jed dovolj redka.

Po eni uri v lonec dodajte še kocke kuhane krompirja. Premešajte in še malo pokuhajte, nato pa postrezite s kosom kruha. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pražen krompir z lisičkami
Naprej
Pražen krompir
Nazaj
Pražen krompir z lisičkami
Naprej
Pražen krompir