0 0
Bešamel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

40 g Moka
440 ml Mleko
40 g Maslo
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bešamel

  • 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stopite maslo in mu primešajte moko. Pražite 2 minuti, da porumeni, nato pa dodajte mleko in dobro premešajte, da dobite gladko maso.

Bešamel zavrite in kuhajte 10 minut. Začinite s soljo in poprom.

Bešamel je odlična osnova za omake in juhe. Odlično se poda tudi k špinači.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Gobova pašteta
Naprej
Domača piščančja pašteta
Nazaj
Gobova pašteta
Naprej
Domača piščančja pašteta

Dodajte Komentar