0 0
Bananin kruh z jagodo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 skodelica Jagode
Banana
1 1/4 skodelice Moka
3/4 žličke Soda bikarbona
1/4 žličke Sol
2 žlici Jabolčna kaša
2 žlici Maslo
Beljak
1 žlička Vaniljev ekstrakt
1/2 skodelice Rjavi sladkor

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananin kruh z jagodo

  • 1 ura 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Rahlo popršite pekač s sprejem za peko.

Jagode položite na pekač in jih pecite 25 minut, nato jih odstranite in postavite na stran.

V srednje veliki skledi z žično metlico zmešajte moko, sodo bikarbono in sol. V veliki skledi z električnim mešalnikom zmešajte maslo in sladkor.

Dodajte beljake, banane, jabolčno kašo in vaniljo ter jih pri srednji hitrosti stepajte, dokler se ne zgostijo. Dodajte mešanico moke in mešajte pri nizki hitrosti, dokler se ne združi, ne pretiravajte z mešanjem. Na koncu vmešajte jagode.

Testo vlijte v pripravljen pekač; pecite približno 50 minut.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrte hrenovke
Naprej
Zajtrk iz skodelice
Nazaj
Ocvrte hrenovke
Naprej
Zajtrk iz skodelice

Dodajte Komentar