0 0
Bananin kruh brez laktoze

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
175 g Margarina brez mlečnih sledi
175 g Moka
1 žlička Pecilni prašek
1 žlička Mleti cimet
175 g Sladkor v prahu
175 g Mandlji mleti
2 x Jajca
3 x Banana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananin kruh brez laktoze

  • 1 h 15 min
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 170 ºC. Pekač za kruh namažite z margarino in ga obložite s peki papirjem, odpornim na maščobo.

Moko presejte v kuhinjski robot in dodajte vse preostale sestavine (razen banan). Dobro zmiksajte, da se sestavine povežejo.

Banane olupite, jih v skledi grobo pretlačite in dodajte v kuhinjski robot. Na kratko pulzirajte, da se združijo, nato pa mešanico prelijte v pripravljen pekač za kruh.

Pecite 50 do 55 minut.
Pustite, da se nekoliko ohladi v pekaču, nato pa ga obrnite na rešetko, da se popolnoma ohladi. Uživajte s kapljico medu in nekaj dodatnimi rezinami banane.

(Foto: pexels.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rezine iz kostanja
Naprej
Pečena zelenjava po grško
Nazaj
Rezine iz kostanja
Naprej
Pečena zelenjava po grško

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com