0 0
Bananin kruh brez laktoze

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
175 g Margarina brez mlečnih sledi
175 g Moka
1 žlička Pecilni prašek
1 žlička Mleti cimet
175 g Sladkor v prahu
175 g Mandlji mleti
2 x Jajca
3 x Banana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananin kruh brez laktoze

  • 1 h 15 min
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 170 ºC. Pekač za kruh namažite z margarino in ga obložite s peki papirjem, odpornim na maščobo.

Moko presejte v kuhinjski robot in dodajte vse preostale sestavine (razen banan). Dobro zmiksajte, da se sestavine povežejo.

Banane olupite, jih v skledi grobo pretlačite in dodajte v kuhinjski robot. Na kratko pulzirajte, da se združijo, nato pa mešanico prelijte v pripravljen pekač za kruh.

Pecite 50 do 55 minut.
Pustite, da se nekoliko ohladi v pekaču, nato pa ga obrnite na rešetko, da se popolnoma ohladi. Uživajte s kapljico medu in nekaj dodatnimi rezinami banane.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rezine iz kostanja
Naprej
Pečena zelenjava po grško
Nazaj
Rezine iz kostanja
Naprej
Pečena zelenjava po grško

Dodajte Komentar