0 0
Bananin čips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Banana
Limona
Med
Cimet

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananin čips

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 3 ure
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V pečici segrejte pečico na 95 °C.

Banane olupite in jih narežite na tanke kolobarje. Na rezine banan iztisnite limonin sok, da preprečite porjavitev.

V manjši skledi zmešajte med in cimet.

Vsako bananino rezino potopite v medeno zmes in jo enakomerno obložite.

Bananine rezine položite na pekač, obložen s peki papirjem.

Pecite 2 do 3 ure ali dokler bananine rezine niso hrustljave in zlato rjave barve.

Pekač vzemite iz pečice in pustite, da se bananin čips popolnoma ohladi.

Po želji bananin čips posujte z morsko soljo ali ga prelijte s stopljeno čokolado in potresite s sesekljanimi oreščki

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Fižolova mineštra
Naprej
Kivijev koktejl
Nazaj
Fižolova mineštra
Naprej
Kivijev koktejl

Dodajte Komentar