0 0
Balkansko kosilo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

800 g Svinjina
2 veliki žlici Olje
Čebula
Krompir
1 žlica Sol
4 stroki Česen
1 žlica Poper
1 žlica Provansalska zelišča

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Balkansko kosilo

Kuhinja:
  • 2 uri
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Narežite krompir na kolobarje in nasekljajte čebulo.

V veliki ponvi segrejte olje in dodajte meso. Popecite vse strani, dokler ne postane zlate rjave barve.

Odstranite meso iz ponve in dodajte čebulo in česen. Popecite, dokler ne mehčata.

Vrnite meso v ponev in dodajte krompir, sol, poper in začimbe.

Pokrijte ponev in jo postavite v pečico, segreto na 180 °C. Pečemo približno 2 uri.

Postrezite zeleno solato.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkova rižota
Naprej
Goveji zrezek
Nazaj
Korenčkova rižota
Naprej
Goveji zrezek

Dodajte Komentar