0 0
Azijski spomladanski zavitki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

50 g Riževi rezanci
400 g Kozice
10× Snežni grah
Čebula
1 žlica Koriander
2 cm Ingver
1/2 žličke Limetina lupina
Listnato testo
Olje
Koriander
Pikantna majoneza
1/2 skodelice Japonska majoneza
1 žlica Čilijeva pasta
1 žlica Sok limete
1 žlica Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Azijski spomladanski zavitki

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 1 ura
  • Srednje

Sestavine

  • Pikantna majoneza

Navodila

Deli

Rezance skuhajte in jih narežite na 3 cm.

V skledo dajte rezance, kozice, snežni grah, čebulo, stebla koriandra, ingver in limeto. Mešajte, dokler se ne povežejo. Na ravno površino položite 1 zavitek z enim vogalom obrnjenim proti vam. Na sredino položite 1 1/2 žlice kozic. Zložite stranice zavitka. Preklopite spodnji vogal in zavijte navzgor, da zaprete nadev. Preostali vogal premažite z malo vode. Pritisnite, da se zavitek zapre. Ponovite, da naredite 20 spomladanskih zvitkov.

Pripravite majonezo s čilijem: V skledo dajte majonezo, čilijevo pasto, limetin sok in koriander. Premešajte, da se sestavine združijo.

V veliko in globoko ponev vlijte olje in segrejte na visoki temperaturi. V serijah cvrite spomladanske zvitke in jih obračajte na 5 minut ali dokler ne postanejo zlati in pečeni. Prenesite na pekač, obložen s papirnato brisačo, da se odcedijo. Postrezite s čilijevo majonezo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tajska raca
Naprej
Sadni crumble
Nazaj
Tajska raca
Naprej
Sadni crumble

Dodajte Komentar