0 0
Arašidovi keksi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

110 g Maslo
100 g Sladkor
110 g Rjavi sladkor
130 g Arašidovo maslo
160 g Moka
Jajce
3/4 čajne žličke Soda bikarbona
1/2 čajne žličke Pecilni prašek
1/4 čajne žličke Kosher Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Arašidovi keksi

Okusni piškoti z visoko energijsko vrednostjo.

  • 30 ure 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Maslo stepajte 2 minuti, dokler ne postane kremasto. Dodajte rjavi in beli sladkor ter ju stepajte še 2 minuti. Vmešajte arašidovo maslo in jajce.

V ločeni skledi močno stepite suhe sestavine – moko, sodo bikarbono, pecilni prašek in sol. Suhe sestavine vmešajte v mešanico sladkornega masla. testo zavijte v folijo in ga postavite v hladilnik za vsaj 3 ure.

Pečico segrejte na 190 °C.

Testo oblikujte v kroglice in jih polagajte na pekač, obložen s peki papirjem. Z vilicami jih sploščite.

Pecite 11 minut. Piškote vzemite iz pečice in pustite, da se v pekaču za minuto ohladijo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljave sezamove perutničke
Naprej
Polpeti s korenjem in bučkami
Nazaj
Hrustljave sezamove perutničke
Naprej
Polpeti s korenjem in bučkami

Dodajte Komentar