0 0
Cvetača po kitajsko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Cvetača
2 žlički Čilijevi kosmiči
2 žlici Hoisin omaka
2 žlici Jabolčni kis
2 žlici Sojina omaka
2 stroka Česen
2 žlički Ingver
Spomladanska čebula
2 žlici Praženi arašidi
60 ml Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cvetača po kitajsko

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 45 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem.

Na pladenj položite narezano cvetačo in jo posujte s čilijevimi kosmiči in kančkom olivnega olja. Pecite 30 minut, na polovici pečenja pa premešajte.

Zmešajte omako hoisin, kis, sojino omako in 60 ml vode.

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte malo olja in dodajte sesekljan česen, nariban ingver in ¾ spomladanske čebule ter jih 1 minuto pražite, dokler ne zadiši, dodajte cvetačo v ponev in dobro premešajte. Dodajte omako in kuhajte 3 minute.

Jed pred serviranjem potresite s spomladansko čebulo in z arašidi.

(Foto: Instagram/spartanbroscs)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mac and cheese kroketi
Naprej
Pečeni ovseni kosmiči s korenjem
Nazaj
Mac and cheese kroketi
Naprej
Pečeni ovseni kosmiči s korenjem

Dodajte Komentar