0 0
Pikantna mehiška rižota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olje
1 x Čebula na drobno sesekljana
2 stroka Česen zdrobljena
1 x Čili narezan na rezine
1 x Rdeča paprika narezana na kocke
200 g Riž
1 žlica Pasta chipotle
400 g Paradižnik iz pločevinke nasesekljan
250 ml Zelenjavna juha
pest lističev Koriander nasesekljan
1 x Limeta rezine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pikantna mehiška rižota

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi segrejte olje. Čebulo, česen, čili in poper kuhajte 10 minut, dokler se ne zmehčajo. Dodajte riž in ga med kuhanjem nenehno mešajte 5 minut.

Vmešajte pasto chipotle in kuhajte 7-10 min, nato pa dodajte paradižnik in ostale sestavine ter dobro premešajte.

Kuhajte na zmerni temperaturi. Rižoto pokrijte in kuhajte 15-20 minut oziroma dokler riž ne postane mehak in kuhan. Na koncu dodajte koriander in postrezite s koščki limete.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjevi žepki
Naprej
Omlete z bučkami in panceto
Nazaj
Krompirjevi žepki
Naprej
Omlete z bučkami in panceto

Dodajte Komentar