Jajčevec narežite, posolite in postavite a stran za 30 minut, da spusti vodo. Ožemite ga in popecite na olju. V skledi zmešajte čičeriko, sesekljano čebulo in česen, sesekljan paradižnik, sol,...
Zelje narežite na zelo tanke trakove, lahko pa ga tudi naribate. Fižol iz konzerve stresite na cedilo in ga sperite pod tekočo vodo. Dodajte ga zelju. Zeljno solato začinite s...
Sesekljajte čebulo in ji primešajte drobnjak in peteršilj. Dodajte čičeriko in tuno ter dobro premešajte. Stisnite limono in jo prelijte po mešanici. Začinite in postavite na hladno, nato pa postrezite...
Segrejte pečico na 220 °C. Narežite cvetačo in jo položite na pekač, obložen s peki papirjem. Pokapajte jo z olivnim oljem in postavite v pečico za 20 minut. Zmešajte limetin...
Lososa solite in poprajte ter ga popecite na olivnem olju. Pokapajte ga z limetinim sokom. Lososa položite na rukolo. Dodajte narezano čebulo in prelijte z balzamičnim kisom. Posujte z nadrobljeno...
Čez noč namočite fižol in lečo ter ju skuhajte. Segrejte pečico na 200 °C in namastite pekač. Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju. Dodajte vse začimbe in kuhano lečo...
Čez noč namočite fižol in ga nato kuhajte 2 uri. Kislo repo pa kuhajte pol ure. Na olju popražite sesekljano čebulo in jo zmešajte s koruzno moko, zmešano z malo...
Olupite repo in jo narežite na majhne kocke. Zavrite posoljeno vodo in vanjo stresite repo za 10 minut. Repo odcedite. Na olju karamelizirajte sladkor in vanj stresite repo. Dušite pol...
Zelenjavo narežite in jo popražite na olju. Posolite in dušite, da se zelenjava zmehča. Med praženjem pogosto mešajte, da se ne prilepi na dno posode. Dodajte kečap, gorčico, sladkor, česen...
Izdolbite avokado in ga zmečkajte. Začinite ga s soljo in poprom. Dodajte druge začimbe po želji in pokapajte z limoninim sokom. Kumaro narežite na rezine in jih nadevajte z avokadovim...