0 0
Veganski “tunin” namaz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
½ skodelice Olivno olje
¼ skodelice Sojino mleko
1 čajna žlička Sol
1 čajna žlička Dijonska gorčica
1 skodelica Konzervirana čičerika
1 žlica Rižev kis
½ skodelice Kisle kumarice sesekljane
1 steblo Zelena
¼ skodelice Posušena čebula sesekljana
1 čajna žlička Koper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski “tunin” namaz

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Proteinski namaz za vegane, ki pogrešajo okus tune.

  • 20 min
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V mešalniku zmešajte oljčno olje in sojino mleko, dokler se ne zgostita. Dodajte sol, sladkor in gorčico. Vključite mešalnik in skozi odprtino v pokrovu po kapljicah dodajajte kis, dokler zmes ni gladka. Dodajte čičerko, kisle kumarice, zeleno, čebulo in koper. Mešajte, dokler mešanica ni enakomerno sesekljana.

Namaz enakomerno razporedite na popečen kruh in postrezite ali pa uporabite kot solatni preliv.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski kruhki
Naprej
Vložen stročji fižol
Nazaj
Veganski kruhki
Naprej
Vložen stročji fižol

Dodajte Komentar