0 0
Testenine v paradižnikovi omaki s kaprami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Testenine
Olivno olje
350 g Paradižnikova mezga
5 žlic Kapre
1 x Limona
Parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Testenine v paradižnikovi omaki s kaprami

  • 15 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Testenine skuhajte v posodi z vrelo osoljeno vodo v skladu z navodili na embalaži.

V ponev na srednjem ognju kanite malo olja, dodajte paradižnikovo mezgo in kapre ter na drobno naribajte polovico limonine lupine.

Kuhajte 5 do 7 minut, nato pa po okusu začinite z morsko soljo in s črnim poprom.

Ko so testenine kuhane, jih odcedite in prelijte z omako, da se obložijo.
Po želji naribajte nekaj parmezana in dodatno limonino lupinico ter postrezite.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ravioli napoletana
Naprej
Ribji file v holandski omaki
Nazaj
Ravioli napoletana
Naprej
Ribji file v holandski omaki

Dodajte Komentar