0 0
Tapiokin puding

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1/2 skodelice Tapioka
3 skodelice Mleko
ščepec Sol
2 x Jajca
1/2 skodelice Sladkor
1 žlička Vanilijev ekstrakt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tapiokin puding

LASTNOSTI:
    • 2
    • Porcije 30
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    V ponvi na srednje visoki temperaturi zmešajte tapioko, mleko in sol. Znižajte temperaturo in kuhajte nepokrito na najnižji možni temperaturi ter postopoma dodajajte sladkor, dokler se tapioka ne napihne in zgosti, lahko to traja od 5 do 45 minut kuhanja pri zelo nizki temperaturi.

    Občasno premešajte, da se tapioka ne prilepi na dno posode.
    V ločeno skledo ubijte jajca. Zelo počasi vmešajte nekaj vroče tapioke.
    Jajca počasi dodajte tapioki v ponvi. Segrevanje povečajte na srednjo temperaturo in mešajte nekaj minut, dokler ne dobite gostega pudinga. Mešanica ne sme zavreti, sicer se bo jajčna krema iz tapioke sesedla. Hladite 15 minut. Vmešajte vaniljo. Postrezite toplo ali ohlajeno.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Malinov liker
    Naprej
    Babičina pita (pica) s feferoni in omako
    Nazaj
    Malinov liker
    Naprej
    Babičina pita (pica) s feferoni in omako

    Dodajte Komentar