0 0
Svinjski zrezki v naravni omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 x Svinjski zrezek
Moka ostra
1 x Goveja jušna kocka
2 žlici Olje
Voda
Začimbe po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjski zrezki v naravni omaki

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Svinjski zrezek dobro potolcite in začinite s soljo, poprom in zelenjavo.

V ponvi segrejte olje in zrezek popečemo do zlato rjavo barve.

Popečene zrezke razporedite po krožniku. Ocvrte zrezke potresite z moko (približno žlico in pol) in pražite toliko časa, da moka porjavi.

Dodajte vodo, dokler omaka ni ravno pravšnja. V omako dodajte goveje kocke in pokuhajte.

Omako precedite, da odstranite morebitne grudice ali grudice govejih kock. Nato omako ponovno zavrite. Dodajte zrezek in dušite, vse dokler se ne zmehča.

Servirajte z rižem ali pa s kuhanimi rezanci.

Po želji ali okusu servirajte tudi z ocvrtim krompirjem, krompirčkom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji paprikaš
Naprej
Zrezki narejeni iz mletega mesa
Nazaj
Piščančji paprikaš
Naprej
Zrezki narejeni iz mletega mesa

Dodajte Komentar