0 0
Špageti z baziliko in paradižnikovo omako

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Paradižnik zreli
Bazilika lističi
20 g Olivno olje ekstra deviško
160 g Testenine špageti
Črni poper po okusu
Sol ščepec
Sladkor ščepec
1 x Strok - česen

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špageti z baziliko in paradižnikovo omako

  • 15 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Paradižnike narežite in jih za nekaj sekund dajte v vrelo vodo. Nato jih ohladite v ledeno mrzli vodi in jih narežite na majhne koščke.

Segrejte ponev in dodajte še ekstra deviško olivno olje in pa strok česna.

Dodajte paradižnik, sol, sladkor in črni poper. Omako pa malo pokuhajte.

Medtem časom skuhajte špagete v slanem kropom.

Ko so testenine skuhane, jih odcedite in dodajte omako, nekaj listov bazilike in pa še ekstra deviško olivno olje.

Postrezite.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečeni šparglji
Naprej
Pečena ovsena kaša
Nazaj
Pečeni šparglji
Naprej
Pečena ovsena kaša

Dodajte Komentar