0 0
Solata s pečeno cvetačo in piščancem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Olivno olje
1/2 žličke Kumina
1/2 Cvetača narezana na cvetove
1 x Piščančje prsi
majhen šopek Meta
1/2 stroka Česen sesekljan
100 ml Jogurt brez maščobe
1/2 Čebula sesekljana
1 žlica Kis vinski
pest Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Solata s pečeno cvetačo in piščancem

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena

Nizkokalorična solata brez glutena za dve osebi.

  • 30 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 stopinj celzija. V skledi stepite 1 žlico olja, kumino in nekaj začimb. Dodajte cvetačo in piščančje prsi ter jih prelijte z začinjenim oljem. Preložite na plitev pekač in pecite 15-20 minut, da se piščanec skuha, cvetača pa rahlo ožge in zmehča. Pustite, da se nekoliko ohladi.

Zmešajte meto, česen in jogurt z nekaj začimbami. V ločeni skledi zmešajte čebulo, vinski kis in 1 žlico olja. Piščanca narežite na koščke in ga dodajte mešanici z rdečo čebulo ter cvetačo. Premešajte in dodajte peteršilj. Metin jogurt razporedite po jedi in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Napitek “proti” gripi
Naprej
Napitek “zelena pošast”
Nazaj
Napitek “proti” gripi
Naprej
Napitek “zelena pošast”

Dodajte Komentar