0 0
“Schnitz und Kneipp”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1,4 kg Šunka
1 kg Suho jabolk
2 skodelici Moka
1 x Jajce
1/4 čajne žličke Poper
1 žlica Mleko
1 čajna žlička Sol
3 žlice Rastlinska mast
4 čajne žličke Pecilni prašek

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Schnitz und Kneipp”

  • 2 h 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kos šunke kuhajte 2 uri. Očistimo 1 kg suhih jabolk; namočite jih v toliko vode, da jih pokrije. Ko je meso kuhano navedeni čas, dodajte jabolka in vodo, v kateri so se namakala, ter kuhajte še 1 uro. Presejte suhe sestavine in zmešajte testo z jajcem, ki ste ga dobro stepli, raztopljeno margarino in mlekom. Testo po žlicah vlijemo v vrelo tekočino iz šunke in jabolk. Tesno pokrijte in kuhajte 15 minut. Po želji lahko dodamo tudi rozine.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)
Naprej
Knedlji (Spaetzle)
Nazaj
Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)
Naprej
Knedlji (Spaetzle)

Dodajte Komentar