• Domov
  • Mesne Jedi
  • Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)
0 0
Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Goveja krača
Kis
Voda
2 x Čebula
4 x Rezina slanina
1 žlica Klinček
1 žlica Začimbe
Kristalni sladkor

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)

  • 2 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

2.5 cm debel kos govejega mesa, pečenke ali nežno kuhane govedine. Položite ga v posodo ali skledo in prelijte z raztopino iz polovice kisa in polovice vode, dodajte dve veliki čebuli, narezani na rezine.

To storite dva ali tri dni pred pripravo mesa. Dan pred kuhanjem narežite 3 ali 4 rezine slanine na 2.5 cm velike koščke in drobno sesekljajte 1 žlico čebule, ki se je namakala v kisu.

V meso naredimo luknje, ki so od sebe oddaljene 2.5 ali 5 centimetra, in vanje nadevamo koščke slanine in sesekljane čebule. Meso dajte nazaj v raztopino, dodajte 1 žlico celih klinčkov in 1 žličko začimb .

Meso pečemo kot pečenko (190 C)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nizozemski mesni zvitki (“Boova Shenkel”)
Naprej
“Schnitz und Kneipp”
Nazaj
Nizozemski mesni zvitki (“Boova Shenkel”)
Naprej
“Schnitz und Kneipp”

Dodajte Komentar